Strict Standards: Declaration of Graphene_Description_Walker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/4/7/1/carrotgames.se/httpd.www/wp-content/themes/graphene/functions.php on line 714 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDescription::start_el() should be compatible with Walker_Page::start_el(&$output, $page, $depth = 0, $args = Array, $current_page = 0) in /customers/4/7/1/carrotgames.se/httpd.www/wp-content/themes/graphene/functions.php on line 811 Notice: add_custom_background har upphört sedan version 3.4! Använd add_theme_support( 'custom-background', $args ) istället. in /customers/4/7/1/carrotgames.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3658 Notice: add_custom_image_header har upphört sedan version 3.4! Använd add_theme_support( 'custom-header', $args ) istället. in /customers/4/7/1/carrotgames.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3658 Notice: Konstruktörsmetoden för WP_Widget i Graphene_Widget_Twitter har fasats ut sedan version 4.3.0! Använd
__construct()
istället. in /customers/4/7/1/carrotgames.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3718 Ett färgsprakande mästerverk » Carrot Games Notice: Undefined variable: show_stats in /customers/4/7/1/carrotgames.se/httpd.www/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384

«

»

Mar
22

Ett färgsprakande mästerverk

I fredags kom den här hem till mig. Senaste numret av Level. Och man kan verkligen säga att det är skiftande kvalité på omslagen till Level. Från förra månadens ganska mediokra omslag (helt vitt med en Final Fantasy-logga) till det här färgsprakande mästerverket.

Jag har inte hunnit läsa så mycket än. Bara ögnat igenom den lite och läst några småsaker. Men det som känns mest intressant i det här numret är ju artikeln om Metroid: Other M.

Jag har på senare tid blivit allt mer hypad på det här spelet. Mycket tror jag det beror på den gamla klassiska styrningen. Att man håller Wiimoten på sidan och styr NES-style. Men också det att det att det kommer fokusera mycket på berättelsen och Samus uppväxt. Jag tror det kan bli bra, även om många är skeptiskta till ett story-drivet Metroid-spel.

2 kommentarer

 1. Krilledood säger:

  Jag får nog nästan säga att jag tycker precis tvärt om. Jag tycker förvisso inte att det här omslaget ser dåligt ut, men förra månadens Final Fantasy-omslag var bland de snyggaste som släppts. Det var allt vad omslaget till spelet inte var 🙂

  Nu beror kanske detta mest på min starka koppling till just denna spelserie, men jag har en ganska stark koppling även till Metroid. Men det här omslaget tilltalade inte mig särskilt mycket och jag skulle inte haft med det på en topp 5-lista över snyggaste LEVEL-omslag det senaste året.

  Ser för övrigt också fram emot Metroid: Other M riktigt mycket, och tycker det ska bli kul med en lite annorlunda spelupplevelse med Samus. Sen kommer man säkert bli besviken, men ändå!
  .-= Krilledood´s senaste blog ..Varför viskar ni? =-.

 2. Mattias säger:

  Har inte haft nöjet att läsa tidningen ännu. Däremot så är jag helt klart superpepp på Other M! Längtar enormt och har höga förväntningar! Nes style kontrollen är helt klart ett stort plus!
  .-= Mattias´s senaste blog ..Final Fantasy XIII Första Intrycket =-.

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att offentliggöras.

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>